Catering w formie bankietowej

Miejsce: do ustalenia

Ilość osób: do ustalenia

Osoba do kontaktu: do ustalenia

ORGANIZACJA

Zamów catering w formie bankietowej i nie martw się o nic więcej. Rozkoszuj się wytwornym smakiem potraw, ciesz eleganckim układem stolików i oryginalnym sposobem podania zamówionych przystawek i dań głównych. Jesteśmy specjalistami w organizacji stojących przyjęć bufetowych. Proponujemy ciekawe menu, które zawiera dania lekkiej kuchni śródziemnomorskiej z elementami współczesnej kuchni polskiej. Zimne przekąski, sałaty i desery podajemy na białej porcelanie, a dania ciepłe w nowoczesnych podgrzewaczach.

Miejsce uroczystości, a także liczbę gości ustalamy zawsze indywidualnie. Potrafimy dostosować się do oczekiwań klienta i charakteru danego przyjęcia. Doskonale obsługujemy zarówno małe, jak i duże bankiety. Skontaktuj się z nami telefonicznie lub mailowo, w celu omówienia wszystkich szczegółów.

MENU:

Tartinki:

  • z łososiem i świeżym koprem
  • z serem camembert i żurawiną
  • z szynką, pomidorkami i rukolą
  • z pieczonym burakiem, serem feta i orzechem włoskim
  • z twarożkiem ziołowym i świeżym ogórkiem
  • z krewetkami koktajlowymi
  • z serem i oliwką
  • z musem z pieczonych warzyw

Łączna ilość: ……

Przekąski zimne i sałaty:

  • Carpaccio z buraków z musem z orzechów włoskich
  • Sałatka grecka z fetą i oliwkami kalamata
  • Terrine chrzanowa ze wstążkami ogórka i ziarnami czrnuszki
  • Szpinak z pieczonymi boczniakami w jogurtowym sosie z kuminem i prażonym sezamem
  • Kolorowe pomidory z serem korycińskim i malinami w miodowo-tymiankowym winegrecie
  • Roladki z łososia z serem kozim
  • Kolorowe sałaty z paseczkami grillowanej piersi kurczaka w miodowej marynacie z owocami granatu
  • Śliwka kalifornijska zawijana boczkiem
  • Roladki z cukinii z puszystym nadzieniem

Dodatkowo firma zaserwuje:

  • Krewetka w sosie słodko-kwaśnym
  • Tatar z łososia
  • Kruche babeczki z różnorodnym nadzieniem

Ilość porcji każdej pozycji …….

Dania ciepłe:

  • Dorsz w białym winie z młodym porem i orzechami
  • Kurczak w pomidorach z szalotkami i cynamonem
  • Wołowina duszona w czerwonym winie z papryką i oliwkami
  • Medaliony wieprzowe w sosie rozmarynowym
  • Lasagne wegetariańska z cukinią i mozzarellą
  • Ziemniaki puree z koperkiem
  • Marchewki karmelizowane miodem z ziarnami czarnuszki

Desery:

  • Sernik z białą czekoladą i owocami
  • Mini ptysie z kremem z marakui
  • Tiramisu
  • Mini bajaderki
  • Panna cotta z musem malinowym
  • Mus chałwowy z coulis z owoców leśnych
  • Eklerki z musem owocowym
  • Różnokolorowe macarones
  • Mini pudding z chia z musem mango
  • Tartalertki cytrynowe
  • Mini bezy z kremem waniliowym i kakaowym

Napoje gorące:

  • Kawa z ekspresu
  • Herbata Dilmah

Dodatki: cukier, mleko, cytryna

Napoje zimne:

  • Woda mineralna z cytryną
  • Sok jabłkowy
  • Sok pomarańczowy
  • Lemoniada